Origins & Gen Con Details

For Origins & Gen Con volunteers are required to work a minimum of 5 shifts (a minimum of 20 hours) to receive a badge as part of their compensation. Preference will be given to those volunteers who can cover a consistent shift each day to help ensure consistency of shift crews. We are also requesting people consider picking up a late night shift in the event room to help cover the additional needs of the Git-Together events.
NOTE: We do of course welcome volunteers interested in only working a shift or two but you badge will not be covered as part of the compensation. And you must work a minimum of two shifts to receive the 50% volunteer discount at a show.

To help clarify the responsiblities in each area...
In the Demo Booth you'll be doing just that – demoing a game or two during your scheduled shift(s).
In the Event Room you'll be helping set up games, answering rules questions as needed and collecting event tickets with demo opportunities during the 7:45pm-midnight shift during the Git-Togethers.
In the Tournament Area you'll be helping to set boards for the Agricola tournaments.

Origins - June 15-18, 2017 - Columbus, OH

Volunteer Orientation

• Wednesday, June 14, 2017 - 7:30-9:30pm - Mayfair Event Room
• This orientation includes general responsiblities and expectations of the position along with pizza dinner and game demos (time to learn a new game or two) - attendance is required unless prior arrangements have been made.

Hall D Shifts – Standard Booth Demos

Thursday – Saturday
· 9:30am – 1:30pm (4 hrs.)
· 1:15 – 5:15pm (4 hrs.)
· 5 – 8:30pm (3.5 hrs.)
Sunday
· 9:30am – 1:30pm (4 hrs.)

Event Room Shifts

Thursday - Saturday
• 7:45am – 12pm (4.25 hrs.)
• 11:45am – 4pm (4.25 hrs.)
• 3:45 – 8pm (4.25 hrs.)
• 7:45pm – 12am (4.25 hrs.)
Sunday
• 7:45am – 12pm (4.25 hrs.)
• 11:45am – 4pm (4.25 hrs.)

Gen Con - August 17-20, 2017 - Indianapolis, IN

Volunteer Orientation

• Wednesday, August 16, 2017 - 7:30-9:30pm - Location TBA
• This orientation includes general responsiblities and expectations of the position along with pizza dinner and game demos (time to learn a new game or two). NOTE: We have the room until 11pm for playing games. - Attendance is required unless prior arrangements have been made.

Booth Shifts

Thursday
• 8:45am – 1:45pm (5 hrs.)
• 1:30 – 6:30pm (5 hrs.)
Friday – Saturday
• 9:30am – 2:15pm (4.75 hrs.)
• 1:45 – 6:30pm (4.75 hrs.)
Sunday
• 9:30am – 1:00pm (3.5 hrs.)
• 12:45pm – 4:15pm (3.5 hrs.)

Event Room Shifts

Thursday, Friday & Saturday
• 7:45am – 12pm (4.25 hrs.)
• 11:45am – 4pm (4.25 hrs.)
• 3:45 – 8pm (4.25 hrs.)
• 7:45pm – 12am (4.25 hrs.)

Sunday
• 7:45am – 12pm (4.25 hrs.)
• 11:45am – 4pm (4.25 hrs.)

Tournament Shifts (Agricola National Championships)

Thursday
• TBA
Friday
• TBA
Saturday
• TBA